Οροι Αποστολης

 

Όλα τα προιόντα μας παραδίδονται κατευθείαν στην πόρτα σας.΄Η παράδοση γίνεται μέσω των εταιρείων (Γενική Ταχυδρομική ) ή με δικό μας μεταφορέα όσο αφορά την περιοχή της Θεσ/νίκης.

Κατόπιν της αποστολής της παραγγελίας σας, ενημερώνεστε και λαμβάνετε τον κωδικό ιχνηλασιμότητας (tracking ID), μέσω του οποίου μπορείτε να ελέγξετε την πορεία της παραγγελίας σας.

Για την ίδια ημέρα αποστολή ισχύει εφόσων οι παραγγελία γίνει εώς της 15:00 για τις καθημερινές και το Σάββατο εφόσων έχει γίνει η παραγγελία εώς της 13:00.

(Την ημέρα Κυριακή καθώς και για επίσημες αργίες δεν ισχύει η αυθημερόν παράδοση)

θα ενημερωθείτε με τηλεφώνημα για την συγκεκριμένη ώρα παράδοσης απο τον μεταφορέα μας  

Τα μεταφορικά είναι 2.50€ .Η αντικαταβολή χρεώνεται επιπλέον 2.50 € σε περιπτώσεις που είναι διαθέσιμη.  Για αγορές άνω των 48 € τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

Όροι βιβλίων ειδικής παραγγελίας

Παραγγελίες οι οποίες πραγματοποιούνται απο το εξωτερικό (ξένη λογοτεχνία,επιστημονικά-εγχειρίδια καθώς και οπτικοακουστικό υλικό) προεξοφλούνται κατά την πραγματοποίηση της παραγγελίας και δεν μπορεί να γίνει αλλαγή / επιστροφή του προϊόντος καθώς και συμψιφισμός η επιστροφή χρημάτων .Το χρονικό εύρος της παράδοσης ειδικών παραγγελιών ποικίλει με βάση την έδρα του εκάστοτε συνεργάτη η προμηθευτή.Για παραγγελίες απο το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη ο χρόνος παράδοσης ορίζεται σε 7-15 εργάσιμες ημέρες ενω παραγγελίες απο ΗΠΑ και τρίτες χώρες ορίζεται σε 15-30 εργάσιμες ημέρες.

Το thebooks.gr δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις παραλάβης ειδικών παραγγελιών λόγω ανωτέρας βίας (απεργίες ταχυδρομείων μεταφορικών εταιριών,τελωνείων κλπ.)